Sockerfri Familjehelg

Sockerfri familjehelg med Spa

En helg där alla sinnen får påfyllning och barnens hälsa är i fokus.

Underhållning, föreläsningar, lek, kreativitet och riktigt god mat utan socker och onyttiga tillsatser, mat som vi är designade att äta! Till hotellet kommer fantastiska och kunniga föreläsare som kan hälsa, för båda vuxna och barn

Vuxna erbjuds workshops och föreläsningar med fokus på sin egen och barnens och hälsa. Barnen är med på vissa delar och får kunskap på ett lekfullt och kreativt sätt.

När föräldrarna är på föreläsning får barnen vara kreativa och skapa, leka och stoja. På hotellet finns både pool, gymnstikhall och lekrum. Vi kommer också varva ner och titta på film eller lyssna på berättelser. Vi är också ute i naturen, I dag har många barn "naturunderskott" under helgen får de påfyllning. Vi har trygga ledare som är medupptäckande, medundersökande, medupplevande!

Aktiviteterna passa bäst för barn mellan 6-12 år men alla är välkomna! Barn under 6 år är välkomna på alla aktiviteter tillsammans med en vuxen.

 

En unik familjehelg som garanterat kommer att ge intryck och avtryck.

 

Datum: 31 mars - 2:e april 2023

Pris: 2 760:- per vuxen. Barn 3-7år 1 065:- Barn 8- 15 år  1 630:- 

I priset ingår:

Logi och frukostbuffé 2 nätter, middag 2 kvällar samt lunchpaket på lördag.

Fri till gång till hotellets pool, relax, gymnastiksal och lekrum. Alla föreläsningar och aktiviteter på Gyllene Hornet.

Vuxna som vill delta på de aktiviteter som sker under helgen på Green hotell kan boka det separat. 

Föreläsare och Ledare

ANNICA STRANDBERG – SCHMIDT

Hon har släppt boken ”Små Sockerbomber och Vuxna Barn” där hon ger kunskap om sockerberoende och praktiska råd om hur man gör kostförändringar tillsammans med sina barn. Hennes förhoppning är att ge stöd till föräldrar så att de kan göra den förändring de själva är redo för och hitta sätt att stötta unga människor som vill göra förändringar och leva ett hälsosamt liv.

Hon har arbetat som beroendeterapeut sedan 2010 och har stor erfarenhet av att arbeta med kostförändringar tillsammans med barn och föräldrar.  Läs mer om Annica https://annicastrandbergschmidt.com/

ANNA HALLEN 

Barn vill om de bara kan!NPF, Bokstavsbarn, ADD, Skitungar, ADHD – ja, kärt barn har många namn. Eller som Anna kallar dem, ”Energibarn”. Är det ouppfostrade barn som ska lära sig veta hut, eller är det unika kreativa barn med myror i brallan som bara behöver lite extra vägledning för att hitta en bra och positiv väg? Anna visar med ett enkelt och positivt synsätt hur vi kan kompensera bristerna och använda styrkorna. Hon ger konkreta enkla förslag på lösningar som verkligen fungerar. Både hemma och i skolan.Att behandla alla lika är oerhört orättvist. Läs mer om Anna https://www.annahallen.se/category/energibarn/

Ledare 

JOHANNA

Är konstnär och keramiker från Stockholm. Hon skapar med med barn och ungdomar och lockar fram den kreativa förmågan. mmer.  

CATHERINE

Är sångerska i bandet Indigorado. Catherine kommer att vara på plats hela helgen och inspirera till spel, sång och lek..